Arkisto: huhtikuu 2010

Vappumelonta 1.5.2010

Keskiviikkona 28. huhtikuuta 2010

Avovesikauden avaa virallisesti perinteinen vappumelonta Hasanniemen lähivesille vapunpäivänä 1.5. klo 12 alkaen (kokoontuminen vajalle vähän ennen klo 12). Paikalle ilmestyneiden kesken tehdään leppoisa melontalenkki lähivesille.

Vesi on kylmää, joten varustus tai kalusto saisi mielellään olla sen mukainen (vedeltä suojaava vaatetus tai tuttu/alkuvakaa kajakki). Kyseessä on yhteismelonta, jolla ei ole vetäjää. Vappumelonta on seuran tapahtuma eli seuran kalustoa voi käyttää pelkällä jäsenmaksulla.

Joki/koskiretki 25.4.2010

Torstaina 15. huhtikuuta 2010

Kauden ensimmäinen Kauhojien retki suuntautuu Juuan Vepsänjoelle (Huom. kohde muuttui jäätilanteen takia Kiskonjoeksi) sunnuntaina 25.4.2010. Reitillä on tiettävästi kaksi koskea, jotka voi halutessaan ohittaa maitse. Alustavan suunnitelman mukaan melontamatka on noin 16 km mutta osallistujien toiveiden mukaan voidaan meloa myös lyhyempi matka keskittyen koskiosuuksiin. Seikkailuhenkeä tarvitaan, koska alue on tuttu vain paperilla, vesitilanteesta ei ole tarkkaa tietoa ja joella saattaa olla kajakkien kantamista vaativia esteitä (esim. kaatuneita puita).

Lähtö klo 9 maissa Joensuusta ja paluu iltaan mennessä. Ilmoittautua voi Evelle, puh. 041 467 0954, tiedotus (at) joensuunkauhojat.net, viimeistään torstaina 22.4. Ilmoittautuessasi kerro, onko käytössäsi auto+kattoteline tai vetokoukku ja peräkärry ja tarvitsetko seuran kalustoa (kaluston varaus ilmoittautumisjärjestyksessä).

Poolimelonta 28.-30.5.2010

Keskiviikkona 7. huhtikuuta 2010

Uusi retkimelontatapahtuma Poolimelonta kulkee poikki Etelä-Suomen suurimpien vesistöjen matkalla Vihdistä Lohjan ja Karjalohjan kautta Raaseporiin Mustiolle 28.-30.5.2010. Reitti on vaihteleva – matkan varrelta löytyy sekä kapeaa jokiuomaa että avaraa järvenselkää.

Mukaan voi tulla joko yhdeksi päiväksi tai koko viikonlopuksi. Kaikkia osuuksia ei tarvitse meloa, vaan muodostamalla useamman henkilön ryhmiä voi meloa vuorotellen toisten siirtyessä seuraavaan pisteeseen odottamaan. Osallistumishinta yhdeltä päivältä on 25 euroa ja koko viikonlopulta 50 euroa. Melonta tapahtuu omalla kalustolla – kajakki on suositeltavin valinta.

Lisätietoja löytyy Poolimelonnan kotisivulta osoitteesta http://www.aquaprosuomi.com/poolimelonta.html. Tapahtumasta tiedotetaan myös Melontapoolin Facebooksivulla.

Melontaharrastajia kuvauksiin 24.5.-24.6.2010

Keskiviikkona 7. huhtikuuta 2010

OF Pohjois-Karjala -hankkeen toimijat etsivät melontaharrastajia ja/tai melontakalustoa ja varusteita kansainväliseen levitykseen tulevan imagomarkkinointimateriaalin kuvausta varten 24.5.-24.6.2010. Suunniteltuja kuvauspaikkoja ovat Ruunaa, Ruoke ja Pielisjoki. Varusteiden ja kaluston toivotaan olevan värikkäitä ja moderneja. Kuvaukset suoritetaan talkoohengellä Pohjois-Karjalan matkailun edistämisen puolesta mutta oman auton käytöstä ja kuvauspäivien ruokailuista aiheutuvat kulut pyritään korvaamaan. Mukaan toivotaan myös lapsia.

Kiinnostuneet voivat ilmoitella itsestään mielellään mahdollisimman pian sähköpostilla osoitteeseen tero.taatinen (at) pkamk.fi (nimi, sukupuoli, ikä, miten käytettävissä kuvausajankohtana). Lisätietoa OF Pohjois-Karjala -hankkeen toiminnasta ja tapahtumista saa hankkeen nettisivuilta osoitteesta http://pkamk.fi/OF/.