Arkisto: kesäkuu 2010

Melonnan jatkokurssi 21.8.2010

Maanantaina 21. kesäkuuta 2010

Kesäkuulle suunniteltu melonnan jatkokurssi siirtyi kouluttajan esteen takia elokuulle. Uusi päivämäärä on lauantai 21.8.2010. Kouluttajana toimii Kanoottiliiton kouluttaja Veli-Matti Lehtonen ja ohjelmassa on Kanoottiliiton taitokokeen 1 (ohjaajataso) asioiden harjoittelua. Kurssi kestää 6-8 tuntia, paikkana on Joensuun Hasanniemi ja kalustona retki- ja merikajakit. Kurssi soveltuu kaikille jatkokoulutusta haluaville (mielellään vähintään yhden kesän alkeiskurssin opeilla meloneille) sekä myös melontaohjaajakoulutuksesta kiinnostuneille.

Osallistumismaksu on 25 eur ja ilmoittautua voi Evelle (puh. 041 467 0954, tiedotus (at) joensuunkauhojat.net). Taitokokeista löytyy lisätietoa Kanoottiliiton sivuilta.

Pitkä retki Vaasan saaristo 3.-11.7.2010

Maanantaina 21. kesäkuuta 2010

Pitkä retki suuntautuu 3.-11.7. Vaasan edustan saaristoon. Melomme ainutlaatuisessa merestä nopeahkosti kohoavassa saaristoluonnossa, joka on valittu Unescon maailmanperintökohteeksi. Alueella voidaan meloa joustavasti keliolosuhteiden mukaan ja tutustua samalla kulttuurikohteisiin.

Päivämatkat ovat 30-40 kilometrin luokkaa, majoitus on omissa teltoissa. Pidämme retken aikana ainakin yhden vapaapäivän melonnasta. Osallistujille järjestetään 45 kilometrin testimelonta ennen lähtöä.  Ilmoittautumiset juhannukseen mennessä Kalle Ojatalolle (m. 050 587 9430, ojatalo (at) cc.joensuu.fi). Ilmoittautuessa kerro saatko käyttöösi auton, kattotelineet, vetokoukun.

Majavamelonta 6.6.2010

Tiistaina 1. kesäkuuta 2010

Kauhojilla on mahdollisuus lähteä Joensuun Ladun mukana Majavamelontaan. Osallistumismaksu retkisarjassa on 10 eur ja yhteyshenkilö on Ladun Onni Voutilainen, puh. 050 365 6138, onskiv (at) suomi24.fi. Osallistujamäärä on rajoitettu ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisätietoa Joensuun Ladun sivuilla kohdassa ”Kalenteri”.

Majavamelonnan esitteen saa tästä: Majavamelonta_2010.pdf

Tiistaimelonnat alkavat 1.6.2010

Tiistaina 1. kesäkuuta 2010

Tiistai-iltamelonnat alkavat 1.6. ja kestävät elokuun lopulle asti tai niin kauan kuin säitä ja innokkaita melojia riittää. Vesille lähdetään Kauhojien vajalta klo 18 maissa ja paikalle kannattaa tulla vähän etuajassa.

Tiedottaja on juuri herännyt talviunilta eikä (kukaan muukaan?) ole etsiskellyt tiistaimelonnoille vetäjiä. Kokeneemmat melojat voisivat oma-aloitteisesti yhteisen hyvän nimissä laitella nimiään vajan sisäpuolen ilmoitustaulun vetäjälistaan. Jos listalla ei ole vetäjän nimeä, kyseessä on yhteismelonta, jolla melontalenkin suunnan saa vapaasti päättää osallistujien kesken sääolosuhteet huomioiden.

Tiistaimelonnoilla kaikki pitävät huolen toisistaan eikä ketään saa jättää porukasta jälkeen (kaikilla ei myöskään ole avaimia vajaan, joten avaimelliset katsokaa, että muutkin pääsevät palauttamaan käyttämänsä kaluston). Tiistaimelontojen turvallisuussuunnitelma on nähtävillä vajan sisäpuolen ilmoitustaululla.