Arkisto: kesäkuu 2011

HSKG 19.-21.8.2011

Keskiviikkona 29. kesäkuuta 2011

Kauhojilla olisi elokuun lopulla tilaisuus päästä Hankoon veloituksetta kimppakyydeillä ja päivittää taitojaan Suomen ainoan suuren luokan melontatapaamisen HSKG:n kursseilla!

HSKG eli Hanko Sea Kayak Gathering 19.-21.8.11 on Hangon tullirannalla järjestettävä koulutukseen ja yhdessäoloon keskittyvä melontatapahtuma, jonne kerääntyy melojia ympäri Suomen. Sanaa ”merimelonta” ei tarvitse säikähtää, koska tapahtumasta löytyy kursseja kaikentasoisille melojille aina järvellä harrastusta aloittelevista kokeneisiin merimelojiin asti. Kursseja ja retkiä tapahtumassa on yli 70 kahden ja puolen päivän aikana. Kotimaisten kouluttajien lisäksi paikalla on huippukouluttajia ulkomailta.

Tapahtuman osallistumismaksu 1.8. mennessä on 70 euroa ja 1.8-11.8. 90 euroa (lapset alle 15 vuotta 0 euroa). Osallistumismaksu kattaa kotimaisten kouluttajien pitämät kurssit ja telttamajoittumisen (jos tapahtumaa ei jouduta siirtämään tuulen vuoksi Hankoniemen pohjoispuolelle). Ulkomaalaisten kouluttajien pitämät kurssit kustantavat lisäksi 20 euroa per kurssi.

Tarkempia tietoja tapahtumasta on Pohjoismaisen merimelontayhdistyksen sivuilla, jossa voi myös ilmoittautua tapahtumaan ja kursseille. Ilmoittautumisen ja osallistumismaksun jokainen hoitaa itse; ilmoittautuminen on parhaillaan menossa ja suosituimmat kurssit ovat jo täyttymässäkin. Maissa pidettäville kursseille ei tarvitse ilmoittautua.

Kauhojien jäsenet pääsevät Hankoon kimppakyydillä veloituksetta, jos lähtijöitä on vähintään kolme. Tarkemmat tiedot ovat matkakorvauslomakkeessa. Yhteyshenkilönä toimii Kalle Ojatalo, puh. 050 587 9430, ojatalo (at) student.uef.fi. Ilmoitathan lähtöaikeistasi Kallelle vaikka jo heti, tai viimeistään heinäkuun aikana (kerro samalla, onko käytössäsi auto + kattotelineet/vetokoukku/peräkärry)! Jos lähtö toteutuu, mahdollisuutta kyytiin voi tietysti kysellä vielä elokuussakin.

Mukaan tapahtumaan tarvitset ainakin kajakin varusteineen (saa lainaksi Kauhojilta jäsenmaksua vastaan), kursseillesi sopivat melontavarusteet, majoitteet, retkikeittimen ja evästä (jos omaa telttaa ja keitintä ei ole, sovi kimppamajoituksesta/keittimen käytöstä jonkun muun lähtijän kanssa).

Melontapäivä Suomunjärvellä 18.6.2011

Torstaina 2. kesäkuuta 2011

Metsähallitus järjestää Patvinsuon kansallispuistossa melontapäivän 18.6.2011 klo 11-17. Lisätietoja Metsähallituksen sivuilla.