Arkisto: marraskuu 2011

Uimahallivuoro alkaa 3.12.2011

Lauantaina 26. marraskuuta 2011

Kauhojien uimahallivuoro on tänä talvena lauantaisin klo 17-19 Rantakylän uimahallissa 3.12.2011-14.4.2012. Vuoroa ei ole jouluna 24.12., uutenavuotena 31.12. eikä  pääsiäisenä 7.4. Hallissa ei yleensä ole ohjausta eli siellä saa harjoitella vapaasti, mutta talven mittaan muutamilla vuoroilla on tarkoitus pitää ohjattuja tekniikka- ja pelastusharjoituksia.

Hallille viedään Kauhojien koskikajakit, joiden kuljetuksessa ja pesussa tarvitaan apuvoimia ensimmäisen vuoron aluksi. Voit ilmoittautua auttamaan vajalla kajakkien lastauksessa laittamalla viestiä osoitteeseen tiedotus (at) joensuunkauhojat.net.

Ohjeita uimahallivuorolle:

  • Vuorolla voivat käydä Kauhojien ja Kanoottisissit ry:n jäsenet (jos et ole ollut jäsen vuonna 2011, maksa Kauhojien jäsenmaksu ja ilmoita yhteystietosi jäsenrekisterin pitäjälle)
  • Varusteeksi tarvitaan uima-asu ja pyyhe sekä mieltymysten mukaan muuta, esim. eskimopyörähdys- ja kaatumisharjoituksia helpottavat nenäklipsit ja uimalasit
  • Jokainen vuorolle osallistuva kirjoittaa nimensä ja ruksaa käyntikertansa uimahallin kellarikerroksen kajakkivarastossa olevaan vihkoon
  • Vuorolla voi käyttää niitä kajakkeja ja varusteita, joissa lukee ”Kauhojat” tai ”Nuorisotoimi”; muita eli yksityisten kalustoa ja varusteita ei saa käyttää ilman omistajan lupaa
  • Jos osallistujia on niin paljon, ettei kaikille riitä seuran kajakkia, niitä käytetään vuorotellen
  • Halliin voi tuoda oman kajakin tai seuran retkikajakin vajalta, kunhan kalusto pestään huolellisesti joko kotona tai hallilla (retkijakakit eivät mahdu hallin varastoon, joten ne täytyy viedä pois vuoron jälkeen)
  • Vuoron lopulla kajakit tyhjennetään vedestä, kalusto ja varusteet palautetaan varastoon ja altaan rataköydet laitetaan paikoilleen
  • Hallista poistutaan klo 19, että siivoojat saavat tehdä työnsä

Lue myös hallivuoron turvallisuussuunnitelma.

Meloja-lehtitilaus 2012

Lauantaina 26. marraskuuta 2011

Nyt on aika tilata Meloja-lehti ensi vuodelle! Meloja on Suomen ainoa melontaan erikoistunut aikakauslehti, joka ilmestyy viidesti vuodessa. Lehdessä on 32-40 sivua värikästä, ajankohtaista luettavaa monipuolisesta melontaharrastuksesta. Lisätietoa ja malliartikkeleita löytyy lehden nettisivuilta.

Melojan vuosikerta maksaa 20 euroa tilattuna Kanoottiliiton jäsenseuran kautta (normaalihinta 35 euroa). Tilausjakso on yksi vuosi. Ilmoita tilauksestasi Kalle Ojatalolle (ojatalo (at) student.uef.fi, puh. 050 587 9430) marraskuun loppuun mennessä, ja kerro samalla osoitteesi.

Tilaus maksetaan keväällä jäsenmaksun yhteydessä (eräpäivä 15.4.2012). Osoitteenmuutoksen ilmoittaa lehdelle tilaaja itse esimerkiksi lehden nettisivuilta löytyvällä lomakkeella.