Arkisto: joulukuu 2011

Koskimelontakurssi 21.–23.5.2012

Perjantaina 9. joulukuuta 2011

Kauhojat järjestää yhdessä Oulujärven Melojien kanssa koskimelontakurssin Taivalkosken melontakeskuksessa 21.-23.5.2012 (ma-ke). Ohjaajana kurssilla toimii Kanoottiliiton kouluttaja Petri Sutinen. Jos haluat varmistaa paikkasi kurssilla, voit ilmoittautua heti! Ilmoittautumisia ottaa vastaan Anne Hyvärinen, hyvarinen.anne (at) gmail.com, puh. 0400 236 598.

Kurssin hinta-arvio on 80 eur/hlö ja ryhmäkoko 16 henkilöä. Mukaan voivat tulla niin koskimelontaa aloittelevat kuin kokeneemmatkin, koska kurssin sisältö räätälöidään ilmoittautuneille sopivaksi ja kokeneemmille varataan omaa harjoitteluaikaa. Taivalkosken vauhdikas yläosa sopii edistyneemmille, kun taas alaosa käy hyvin myös alkeiden opetteluun.

Jos kurssi kiinnostaa mutta koskimelonnasta ei ole vielä kokemusta, ilmoittaudu pois, koska talvella uimahallissa ehtii oppia monenlaista ja keväällä on mahdollisuus käydä opettelemassa alkeita Ilosaaren koskissa. Koskimelonnan harrastamiseen tarvitsee aluksi lähinnä kylmältä vedeltä suojaavia asusteita (esim. neopreenihaalari, -myssy ja -tossut, anorakki); muut eli koskikajakin, melan, kypärän ja aukkopeiton voi lainata seuralta. Lisätietoja voi kysellä osoitteesta tiedotus (at) joensuunkauhojat.net.

Taivalkosken melontakeskus sijaitsee Taivalkosken kunnan keskustassa. Kunnan läpi virtaavaan koskeen on rakennettu kanoottipujottelurata ja freestylemonttu, ja melontakeskus toimii myös retkimelojien tukikohtana. Keskuksessa järjestetään melontakursseja ja kilpailuja ja sieltä voi vuokrata välineitä. Kosken rannalla olevassa huoltorakennuksessa on mm. pukeutumistilat, sauna ja keittiö, ja kosken yläpuolella on pato, josta vesimäärää voidaan säännöstellä.

Joulumatka Pietariin 27.-30.12.2011

Torstaina 1. joulukuuta 2011

Huomio Kauhoja, Latulainen tai muu kiinnostunut: Lähde joulumatkalle Pietariin katsomaan suurkaupunkia ja pakkasukkoa 27.-30.12.2011!

Matkan (4 pv) hinta alkaen 184 €. Majoitus aamiaisella St.Peterburgissa Nevan rannalla. Perillä on mahdollisuus konsertteihin, Eremitaasissa käyntiin ym…

Lisätietoja: Taksi ja Tilausajot Osmo Vänskä tai JuriS Travel (info (at) juristravel.fi).