Arkisto: syyskuu 2013

Tapaaminen melontayhteistyöstä 17.9.2013

Tiistaina 10. syyskuuta 2013

Tiistaina 17.9.2013 klo 18 alkaen pidetään tapaaminen Joensuun Kauhojien ja Joensuun Ladun melontayhteistyöstä. Tilaisuus on ravintola Aurassa (Yliopistokatu 2, Aurora-rakennus) ja siellä mietitään yhteistyön raameja tuleville vuosille sekä suunnitellaan ensi vuoden retkiä.

Nykyään yhteistyökäytännöt ovat lievästi sanottuna monimutkaiset, ja tarkoitus on yksinkertaistaa niitä ensi vuodelle. Tule siis sanomaan mielipiteesi asioista: mikä toimii ja mikä ei! Mukaan kaivataan erityisesti retkien vetäjiä ja osallistujia kokemuksineen sekä niitä, joilla on ideoita ensi kesän retkistä tai jotka ajattelevat osallistuvansa retkille ensi vuonna. Jos et pääse paikalle mutta haluat mielipiteesi kuuluville, voit ilmaista sen esimerkiksi Evelle (joensuunka (at) joensuunkauhojat.net, puh. 041 467 0954).

Melontakauden päätös 5.-6.10.2013

Perjantaina 6. syyskuuta 2013

Joensuun Kauhojien ja Joensuun Ladun yhteinen melontakauden päätös on 5.-6.10.2013. Majapaikkana on Lieksassa Patvinsuon kansallispuiston opastuskeskuksessa oleva Suomun talo, josta löytyy 14 petipaikkaa + lisäpatjoja. Majoittumaan mahtuu noin 20 henkeä. Talon keittiössä on keitto- ja ruokailuastiat.

Lauantaina lähdemme aamupäivällä melomaan Koitereen Ertonniemestä pohjoiseen, melomme pikku pätkän mutkittelevaa Suomunjokea edestakaisin ja jatkamme Lutinjokea ylävirtaan. Käymme katsomassa mitä Lutin tasavallasta on jäljellä ja pohdimme, kuka oli Tiinojen Tiina. Palaamme takaisin Koitereelle ja tarvittaessa pidämme ruokatauon Larinsaaressa. Jos tuuli ei riepottele, niin kiertelemme Koitereen pohjoisosassa. Melontamatkaa kertyy noin 15-20 km.

Majoitumme illansuussa Suomun taloon, ota makuupussi tai lakanat mukaan. Luonnollisesti jokaisella on omat eväät. Rantasauna on varattu.

Sunnuntaina kiertelemme Suomunjärveä. Melontamatka on noin 13-15 km. Melonnan sijaan voi kävellä esim. opastuskeskuksesta lähtevän 4,5 km:n Mäntypolun.

Kokoontuminen lauantaina 5.10. Joensuun Kauhojien vajalle klo 8.00, jossa kanoottien pakkaaminen peräkärryyn ja autojen katoille. Liisa ilmoitti, että  Joensuun Ladun kajakkikärry on käytettävissä. Paluu Joensuuhun sunnuntaina illansuussa.

Joensuun Kauhojat ja Joensuun Latu maksavat jäsentensä osalta Suomun talon ja saunan vuokran.  Autoileva Kauhojien jäsen saa matkakorvauksen, jos kyydissä on vähintään kaksi Kauhojien jäsentä.

Ilmoittautumiset 1.10.2013  mennessä Riitta Laatikaiselle ensisijaisesti sähköpostilla riitta.laatikainen (at) lieksa.fi tai puhelimitse p. 050 5123035. Ilmoita, oletko Kauhojien vai Ladun jäsen ja onko käytössäsi auto, jossa on kattotelineet ja/tai peräkoukku. Kanootin varauksen hoitaa jokainen itse.

Lisätiedot: Riitta Laatikainen

Tiistaimelonnat syyskuussa 2013 klo 17

Maanantaina 2. syyskuuta 2013

Tiistaimelonnat jatkuvat syyskuussa mutta pimeäntulon aikaistuttua melomaan lähdetään jo klo 17. Tiistaimelonnoilla, kuten muissakin Kauhojien tapahtumissa, jäsenet voivat käyttää seuran kalustoa pelkällä jäsenmaksulla. Melontalenkit ovat ohjaamattomia yhteismelontoja.

Freestylen MM-kisat 2013

Maanantaina 2. syyskuuta 2013

Freestylemelonnan MM-kisat pidetään Nantahalassa Yhdysvalloissa 2.-8.9.2013. Suomen joukkueessa on mukana Joensuun Kauhojia edustava Juuso Karttunen sarjassa K1 miehet. Juuson ja muiden suomalaisten menestystä voi seurata näiltä sivustoilta:

Freestylemelontamaajoukkueen blogi
http://freestylemelonta.blogspot.fi/

Freestylen MM-kisasivusto
http://www.freestylekayaking2013.com/index.html