Arkisto: kesäkuu 2014

Puljausretki 2.–3.8.2014

Torstaina 19. kesäkuuta 2014

Kauhojien perinteinen koskipuljausretki Ruunaalle tehdään 2.-3.8.2014. Kauhojat kustantaa mökin Ruunaan retkeilykeskuksesta. Mökkiin mahtuu petipaikoille 6 ensiksi ilmoittautunutta, ja loput voivat nukkua lattialla tai omalla kustannuksella teltassa. Mökissä on sauna, juokseva vesi ja ruuanlaittomahdollisuus astioineen.

Retki on suunnattu kaikille koskimelonnasta kiinnostuneille, eikä aiempaa koskimelontakokemusta välttämättä tarvita. Seuralta saa myös lainaan koskikalustoa ja varusteita. Retkellä harjoitellaan koskimelonnan perusteita ja pelastautumisasioita.

Ilmoittautumiset Ullalle, ulla.karvinen (at) jns.fi, puh. 050 3399721. Kerro ilmoittautuessasi, onko käytössäsi auto (+ kattoteline/vetokoukku ja peräkärry), tarvitsetko seuralta kajakin tai muita varusteita lainaan ja aiotko yöpyä mökissä.

Matkakulut jaetaan osallistujien kesken (20 snt/km autolta ilman peräkärryä ja 25 snt/km autolta peräkärryn kanssa). Retkelle voi tulla myös omalla kustannuksella joko lauantaiksi tai sunnuntaiksi.

Vajojen tilanne 19.6.2014

Torstaina 19. kesäkuuta 2014

Uusi vaja ei ehdi valmistua ennenkuin vanha puretaan, joten eniten käytetty kalusto ja varusteet välivarastoidaan kahdessa merikontissa uuden vajan lähellä. Merikontit sisustetaan 23.-24.6. Näillä näkymin vanha vaja tyhjennetään 23.-24.6. ja puretaan joko keskiviikkona 25.6 tai torstaina 26.6. (purku- ja raivaustyön on oltava valmiina 30.6.).

Uusi vaja valmistunee urakoitsijan puolesta kesä-heinäkuun vaihteessa, jonka jälkeen se täytyy sisustaa, ennenkuin kalusto voidaan siirtää sinne. Kaluston siirron jälkeen riittää hommia pihatöissä ja maalauksessa. Lukitus todennäköisesti uusitaan ja vanhoja avaimia vaihdetaan uusiin vajan valmistuttua (tarkempia tietoja voi kysellä Eveltä, joensuunka (at) joensuunkauhojat.net, puh. 041 467 0954).

Jos olet kiinnostunut osallistumaan konttien ja uuden vajan sisustuksen nikkarointiin, ota yhteyttä Martti Perkkalaan, p. 0400 194 914. Siirto- ja muissa talkoissa voi olla yhteydessä myös Eveen (joensuunka (at) joensuunkauhojat.net, puh. 041 467 0954). Tiedottaja on kiireinen heinäkuun puoliväliin asti, joten talkoista ilmoitellaan uuden vajan ilmoitustaululla (kun sellainen saadaan), Facebook-ryhmässä (https://www.facebook.com/groups/407527992682409/) sekä sähköpostilistalla melonta (at) joensuunkauhojat.net (jos haluat liittyä listalle, viestitä asiasta osoitteeseen joensuunka (at) joensuunkauhojat.net).

Suomi meloo -aloitusosuus 7.6.2014

Tiistaina 3. kesäkuuta 2014

Suomi meloo -kanoottiviesti melotaan tänä kesänä 7.-14.6. Joensuusta Heinolaan, ja viestiin osallistuu joukkue sekä Kauhojilta että Joensuun Ladulta. Viesti koostuu eripituisista osuuksista, joilla kukin joukkue meloo kajakkiaan keskeytyksettä yötä päivää. Tapahtumaan osallistuu satoja melojia ympäri Suomea. Ensimmäiselle osuudelle (Ilosaari–Liperi, Saariston puoti) osallistuminen on ilmaista ja saattajiksi toivotaan mahdollisimman suurta joukkoa Kauhojien jäseniä.

Viesti starttaa Ilosaaresta klo 11. Saattajiksi lähtijät kokoontuvat Kauhojien vajalle klo 10, josta lähdetään melomaan Ilosaarta kohti klo 10.30. Vaihtoehtona on meloa esimerkiksi ensimmäiselle vaihtopaikalle Saariston puodille (21,5 km) ja tulla sieltä takaisin joko melomalla tai autokyydillä, tai saattaa lyhyempi matka ja kääntyä takaisin Hasanniemeen (esim. Pyhäselän yli Kaskesniemeen ja takaisin n. 16 km).

Jos aiot saattajaksi seuran kalustolla tai jos tarvitset kyytiä Saariston puodilta takaisin, ilmoitathan itsestäsi Evelle (joensuunka (at) joensuunkauhojat.net, puh. 041 467 0954) viimeistään perjantaina 6.6. (että tiedetään sumplia kyydit ja tuoda paikalle ylimääräisiä kajakkeja, jos seuran kalusto ei riitä). Ilmoita myös, jos haluat meloa lyhyemmän matkaa kuin Kaskesniemeen tai Saariston puodille, jolloin saattueelle yritetään hommata ylimääräinen vetäjä ohjaamaan lyhyemmän matkan melojat takaisin Hasanniemeen.