Arkisto: heinäkuu 2014

Viikonloppuretki Koitere 6.–7.9.2014

Lauantaina 26. heinäkuuta 2014

Lauantaiaamuna 6.9. startataan viikonlopuksi satasaariselle Koitereelle melomaan. Kokoontuminen on Kauhojien vajalle klo 8.30 ja paluu sunnuntai-iltana. Mukaan omat eväät ja majoitteet ym. melontavarusteet. Retki on helpohko (melontamatkat ovat noin 20-25 km/päivä) mutta järvellä on kuitenkin aukeita alueita, joten aallokkomelontakokemusta olisi hyvä olla hieman.

Ilmoittautumiset Eveliina Hiltuselle, joensuunka (at) joensuunkauhojat.net, puh. 041 467 0954 viimeistään keskiviikkona 3.9. Kerro ilmoittautuessasi, onko käytössäsi auto (+ kattoteline/vetokoukku ja peräkärry) ja tarvitsetko seuran kalustoa.

Matkakulut jaetaan osallistujien kesken (20 snt/km autolta ilman peräkärryä ja 25 snt/km autolta peräkärryn kanssa).

Lättyretki 29.7.2014 klo 17

Lauantaina 26. heinäkuuta 2014

Tiistaina 29.7.2014 on lättyretki, joka alkaa poikkeuksellisesti klo 17. Päämääränä on Kuhasalo, joten myöhemminkin ehtii mukaan. Tervetuloa paistamaan lättyjä ja makkaraa! Vanhan avaimen vaihto uuteen onnistuu myös samalla (joko ennen klo 17 vajalla tai lättyretken aikana/jälkeen).

Melontavaja (heinäkuu 2014)

Lauantaina 26. heinäkuuta 2014

Kauhojien uusi melontavaja Hasanniemessä jokivarressa on otettu käyttöön ja vanha vaja on purettu. Vajaan on vaihdettu lukot, ja vanhoja avaimia voi vaihtaa uusiin, kunhan tämän vuoden jäsenmaksu sekä koko vuoden kalustonkäyttömaksu tai vajapaikka on maksettu. Lisäksi avainpantit yhtenäistetään 30 euroon (joillakin on vielä vanhoja 50 ja 100 mk:n pantteja, jolloin tulee maksaa lisäpanttia, että pantiksi tulee 30 €).

Heinäkuussa uuden avaimen saa Eveltä (joensuunka(at) joensuunkauhojat.net, puh. 041 467 0954) ja elokuussa jälleen normaalisti Vesalta (vesa.k.korhonen (at) gmail.com, m. 044 501 0053). Jos olet maksanut maksut kesäkuun jälkeen, varaudu näyttämään tuloste tai kuitti maksuista.

Päivitystä 7.8.2014: avaimet ovat Evellä vielä elokuun ajan.

HSKG 22.–24.8.2014

Lauantaina 26. heinäkuuta 2014

Hanko Sea Kayak Gathering eli HSKG on Hangon tullirannalla järjestettävä Suomen suurin merimelontatapaaminen, jonka yhteydessä pidetään yli sata kurssia ja retkeä niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin melojlle. Muutama Kauhoja on perinteisesti suuntaamassa elokuussa kohti Hankoa, ja mukaan kimppakyytiin voi ilmoittautua Eveliina Hituselle, joensuunka (at) joensuunkauhojat.net, puh. 041 467 0954.

Tapahtumaan ilmoittaudutaan osoitteessa www.nilfinland.fi/hskg. Osallistumismaksu 130 euroa sisältää sisäänpääsyn, leiriytymisen ja leirintäpalvelut, kotimaisten ohjaajien kurssit (ulkomaisten ohjaajien kurssit maksavat vähän ekstraa), luennot sekä juhlaillallisen lauantaina. Kauhojien vetäjät ja ohjaajat voivat pyytää ilmoittautumismaksusta hyvitystä koulutusavustuksen muodossa, ks. kevättiedote (pdf).

Korkeintaan kolmelle kajakkikurssille sekä yhdelle avokanoottikurssille voi ilmoittautua ennakkoon, ja paikan päällä voi vielä ilmoittautua kursseille, joilla on tilaa. Kurssitarjontaa tulee lisää pitkin kesää ja osa kursseista julkistetaan vasta paikan päällä, joten kaikille kursseille ei edes voi ilmoittautua ennakkoon. Tänä vuonna mukana ovat seuraavat kansainväliset kouluttajat: Jeff Allen, Simon Osborne, Rene Valner, Sixten Kerge ja Tommy Mäntynen. Myös useat kotimaisten ohjaajien huiput ovat paikalla.

Majoittuminen tapahtuu omissa teltoissa tapahtuman alueella Hangon tullirannalla. Alueella on kahvila, josta voi ostaa ruoka-annoksia. Retkikeitin ja eväät kannattaa kuitenkin olla mukana täydentämässä ruokatarjontaa. Alueelta saa juomavettä ja siellä on tiskausmahdollisuus, jätteiden keräys sekä bajamajat.