Arkisto: huhtikuu 2015

Koskiretki 2.-3.5.2015

Maanantaina 20. huhtikuuta 2015

Heti Vapun jälkeen 2.-3.5. suunnataan keväiselle koskiretkelle Rautavaaralle katsastamaan ja laskemaan Keyritynjoen ja Tiilikkajoen koskia. Yöpymiseen on varattu Kalliokosken erätupa (http://www.rautavaara.fi/yrityssivut/kalliokoski/) Keyritynjoen rannalla. Tuvassa on kahdeksan vuodepaikkaa sekä mm. kaasuhella, astiat, valaistus aurinkosähköllä, rantasauna ja grillikota. Lisää nukkujia mahtuu lattialle, kunhan varaa mukaan makuualustan ja makuupussin. Mökkivuokra (50 euroa) sekä kimppakyytien kustannukset jaetaan osallistujien kesken.

Alustavasti suunnitelmana on meloa lauantaina Keyritynjokea osallistujien toiveiden mukaisesti joko pidempi tai lyhyempi pätkä (n. 12-18 km), joka sisältää I-II lk:n koskia. Sunnuntaina tarkoitus on käydä laskemassa ainakin Tiilikkajoen Vongankoskea. Mukaan tarvitaan mielellään jotain kylmältä vedeltä suojaavia varusteita (esim. märkäpuku ja melonta-anorakki) tai runsaasti vaihtovaatteita. Seuralta saa tarvittaessa lainaan kajakin, kypärän, liivit, melan ja aukkopeiton. Kylmän veden takia osallistujilla olisi suotavaa olla hieman aiempaa koskimelontakokemusta.

Ilmoittautumiset viimeistään keskiviikkona 29.4. Eve Hiltuselle, joensuunka (at) joensuunkauhojat.net, puh. 041 467 0954. Kerro ilmoittautuessasi, onko käytössäsi auto+kattotelineet, vetokoukku tai peräkärry.

Päivitystä 29.4.: Lumi- ja jäätilanteesta johtuen Rautavaaralle suunniteltu koskiretki muuttuu kahdeksi yksipäiväiseksi retkeksi, 2.5. Vaikkojoelle ja 3.5. Kotajoelle.