Arkisto: kesäkuu 2016

Päiväretki Höytiäinen 2.7.2016

Keskiviikkona 29. kesäkuuta 2016

Tervetuloa melomaan Höytiäiselle 2.7. lauantaina!

Joensuun Kauhojien päiväretki suuntautuu tällä kertaa kirkasvetiselle Höytiäiselle. Lähdemme melomaan Kontiolahden Satamasta ja käymme trombin runtelemalla Jouhtenisella, hiekkarantaisella Jerellä sekä kivikkoisessa Laitasaaressa. Retken melontamatka on noin 20 km. Päivän aikana on mahdollista patikoida Jouhtenisella sekä saunoa ja uida, joten varaa mukaan uikkarit ja pyyhe!

Ajankohta: 2.7. klo 8 kokoontuminen Kauhojien vajalle ja kajakkien pakkaus. Kontiolahden Satamassa olemme noin klo 9. Paluu retkeltä illalla viimeistään klo 20 takaisin Joensuuhun.

Kuljetus: Retkelle mennään kimppakyydillä ja matkakustannukset jaetaan lähtijöiden kesken. Ilmoittautumisen yhteydessä muista kertoa, onko sinulla auto + peräkärry tai auto + kattotelineet käytössäsi.
Melontareitti ja välimatkat: Kontiolahden Satama – Jouhteninen 5 km – Jere 4,5 km – Laitasaari 4,5 km – Kontiolahden Satama 6 km. Lisätiedot retkikohteista http://kajakkiprinsessa.blogspot.fi/

Muu ohjelma: Kiinnostuneet voivat patikoida Jouhtenisen luontopoluilla (n. 3 km), saunominen Jeren kaikille avoimessa saunassa tai jos siellä on ruuhkaa, Laitasaaressa, joka on meille varattuna.

Varusteet: Ota mukaan sään mukaiset vaatteet (myös suoja auringolta), saunomistarvikkeet, runsaat eväät ja juomavettä. Ensimmäinen ruokailu on Jouhtenisessa, jossa on nuotiopaikka ja polttopuita, jos et omista tai halua käyttää retkikeitintä. Toinen ruokailu on joko Jerellä tai Laitasaaressa, joissa molemmissa on nuotiopaikat. Kaikissa saarikohteissa on kuivakäymälät. Välipalaa ja taukoja pidämme melojien toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Jos tarvitset seuran kajakin, varaa se vajan varauskalenteriin.

Ilmoittautuminen viimeistään 30.6. ja lisätiedot: raija.ruusunen (at) gmail.com tai GSM 0407263699. Muista samalla ilmoittaa autosta, jos sellainen on käytössäsi! Jos sinulla on jokin sairaus, josta retken ohjaajan olisi hyvä olla tietoinen, muistathan kertoa sen myös ennen retkelle lähtöä.

HUOM! Jos tuuliolosuhteet eivät salli melomista Kontiolahden Satamasta, lähdemme liikkeelle Polvijärven Huhmarista ja käymme Halkovaarassa sekä Hiekkasaarissa, jolloin valitettavasti saunominen jää väliin. Jos säätiedote lupaa Höytiäiselle ukkosta tai muutoin mahdotonta keliä, emme lähde vesille.

Tervetuloa mukaan!
Raija