Arkisto: kesäkuu 2017

Päiväretki Höytiäiselle 1.7.2017

Torstaina 22. kesäkuuta 2017

Lauantaina 1.7.2017 suuntaamme Kauhojien ja Joensuun Ladun porukalla päiväretkelle Höytiäiselle. Retkellä melomme noin 20 kilometrin lenkin lomakeskus Huhmarista käsin, ja matkalla pidämme kaksi reilua maataukoa. Kovin tuulisella kelillä emme lähde vesille (tai muutamme reittisuunnitelmaa), joten retki sopii hyvin myös vähemmän meloneille.

Tapaaminen on Kauhojien vajalla klo 9, jossa pakkaillaan kajakit yhdessä autojen katoille/peräkärryyn ja ajetaan kimppakyydeillä Huhmariin (Huhmarisentie 43 83700 Polvijärvi). Melotaan rauhalliseen tahtiin parinkymmenen kilometrin lenkki Höytiäisen luoteisosan maisemissa. Tauot pidetään kota- tai nuotiopaikoilla, joissa todennäköisesti on polttopuita. Mukaan tarvitaan säänmukaiset varusteet, juotavaa, evästä sekä vesitiiviisti pakatut varavaatteet. Aurinkoisella ilmalla kannattaa varata myös uimavarusteet ja aurinkovoidetta sekä muuta auringolta suojaavaa varustetta (lipallinen päähine, aurinkolasit). Paluu vajalle on illansuussa.

Ilmoittautumiset viimeistään torstaina 29.6. vetäjälle (Eve Hiltunen, toiminta (at) joensuunkauhojat.net, puh. 041 467 0954). Ilmoittautuessasi kerro, onko käytössäsi auto+kattoteline/vetokoukku/peräkärry ja tarvitsetko seuran kalustoa. Seuran kajakin voit varata myös itse vajalle varauskalenteriin.

Kimppakyytien kustannukset jaetaan osallistujien kesken. Autojen kuskeille suositellaan maksettavaksi 0,20 euroa/km (ei peräkärryä) tai 0,25 euroa/km (peräkärryn kanssa).