Retki Oravisalon ympäri 6.-7.8.2011

Retkimelontaviikonloppu Oravinsalon ympäri Ukonselän ja Savonselän vesillä kutsuu Joensuun Ladun ja Joensuun kauhojien melojia la-su 6.-7.8.2011.

Kokoontuminen lauantaiaamuna klo 8 Joensuun Kauhojien kanoottivajalle Hasanniemeen. Kuljetus lähtöpaikalle Liperinsalon Telmonrantaan tapahtuu kimppakyydeillä kajakit autojen katoilla. Kajakkeihin pakataan mukaan retken aikana tarvittavat varusteet ja yöpyminen on telttamajoituksessa Kivisalmessa.

Mukaan tarvitset iloisen retkimielen, uimapuvun,  säänmukaisen varustuksen, eväät, juotavaa, keitto- ja yöpymisvälineet. Kellunta-, maa- ja uimatauot sovitaan erikseen. Varustaudu melomaan vähintään 20 km molempina päivinä.

Ilmoittautumiset 29.7. mennessä Katri Tiaiselle, sihteeri (at) joensuunkauhojat.net tai 050 495 4855. Kerro ilmoittautuessasi onko sinulla käytettävissäsi auto ja/tai kattoteline.

Jätä vastaus

Kommentointi on sallittu vain sisäänkirjautumisen jälkeen.