Maalaustalkoot 17.5.08 klo 11

Vajan maalaustalkoot alkavat klo 11 lauantaina 17.5.2008. Maali valmistuu puoliltapäivin, mutta sitä ennen voidaan aloittaa seinien harjaamisella. Jos mahdollista, talkoolaiset voisivat tuoda mukanaan 3 – 8 litraisen ämpärin maaliastiaksi, pensselin sekä jonkinlaisen harjan maalattavan pinnan puhdistamista varten. Pensselit ja vehkeet eivät ole pakollisia, käytetään niitä välineitä mitä paikalla on. Lisätiedot Martti Vaskonen, puh. 050 404 8322.

Ps. Kajakin huomioviirin tilaamisesta kiinnostuneet ovat neuvottelujen jälkeen päätyneet kolmiomalliseen viiriin kooltaan 20 x 35 cm (kuva pdf-tiedostona). Vielä ehtii tilata!

Yksi vastaus artikkeliin “Maalaustalkoot 17.5.08 klo 11”

  1. admin kirjoittaa:

    Galleriassa on kuvia maalaustalkoista kansiossa ”Kevät 2008”.

Jätä vastaus

Kommentointi on sallittu vain sisäänkirjautumisen jälkeen.