Melontaretki Puruvedelle 30.5.-1.6.2008

Joensuun Kauhojat ja Joensuun Latu tekevät yhteisen melontaretken Puruvedelle 30.5-1.6. Lähtö on Joensuusta perjantai-iltana. Lähtöranta riippuu tuulen suunnasta (esim. Raikuu, Kerimäki tai Punkaharju). Päivämatkat ovat kohtuulliset osallistujien kokemus ja toiveet huomioiden. Reittisuunnitelma muotoutuu säästä, lähtijöiden toiveista ja kokemuksesta. Hytermän saarta ja Romu-Heikin museota ei voi jättää käymättä.

Mukaan omat eväät ja majoitteet. Kauhojat maksaa autoilevalle jäsenelleen bensakorvauksen, jos kyydissä on vähintään kaksi muuta Kauhojien jäsentä (Ladun käytännön mukaan autokunnat sopivat matkakulut keskenään, joten katso Kauhoja mihin kyytiin lähdet!). Kauhojilla on trangia lainattavaksi, ja Ladun jäsenet voivat lainata retkelle Kauhojien kalustoa Ladun lainausmaksulla (Kauhojien jäsenille seuran kalusto on normaalin retkikäytännön mukaisesti käytettävissä pelkällä jäsenmaksulla).

Aikaisempi melontakokemus on suotava, muttei aivan pakollinen, joten retki sopii hyvin myös aloitteleville melojille. Halukkaille on rannassa ennen lähtöä kajakkimelonnan pikakurssi.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset 26.5. mennessä Eero Oura, eero.oura (at) pkssk.fi, p. 050 387 7777.

Jätä vastaus

Kommentointi on sallittu vain sisäänkirjautumisen jälkeen.