Tiistaimelonnat alkavat 3.6.2008

Eve vetää kesän ensimmäisen ohjatun tiistai-iltamelonnan 3.6. ja järjestää samalla perehdytystä uusille tiistaimelontojen vetäjille (tehtävät, varusteet, toiminta kaatumistapauksessa). Vesillelähtö on klo 18, melontalenkin pituus ja suunta päätetään osallistujien toiveiden ja sään mukaan, ja lopuksi voidaan harjoitella kaatuneen pelastamista. Kuka epäilee melontataitojensa ja -tietojensa ruostuneen talven aikana, voi tulla paikalle jo klo 17.15 perusasioiden kertaamista varten.

Muistutus kokeneemmille melojille: laittakaahan nimiänne vajalle ohjaajalistaan hyvissä ajoin, mielellään vähintään viikkoa aikaisemmin. Jos listaan ei tule nimeä, ohjaajan puuttumisesta ilmoitellaan maanantaisin (melomaan voi silti lähteä yhteislähtönä ilman vetäjää).

Ps. Kajakin huomioviirin tilauksen tilanne: tähän mennessä edullisimman tarjouksen mukaan Kauhojien kaksivärisellä logolla varustettu 20 x 35 cm:n kokoinen kajakkiviiri tulee maksamaan toimituksineen noin 10 eur/kpl, jonka lisäksi kustannusta tulee tangosta ja jalustasta (KajakSportilta 15 eur/kpl + toimituskulut, tehdään yhteistilaus). Jos haluat viirin etkä ole vielä tilannut sitä, ilmoita tilauksesta KIIREESTI (28.5.08 klo 10 mennessä) Evelle, tiedotus (at) joensuunkauhojat.net, puh. 046 467 0954. Viirin
malli löytyy täältä.

Yksi vastaus artikkeliin “Tiistaimelonnat alkavat 3.6.2008”

  1. admin kirjoittaa:

    Valokuvagallerian kansiossa ”Kesä 2008” on muutama kuva tiistaimelonnalta 3.6.2008.

Jätä vastaus

Kommentointi on sallittu vain sisäänkirjautumisen jälkeen.