Tiistaimelonnat 2015

Tiistaimelonnat alkavat 19.5.2015 klo 18! Toukokuun tiistaimelonnat ovat yhteismelontoja, joilla ei ole vetäjää, joten osallistujat päättävät porukassa melontalenkin suunnan, keston ja vauhdin niin, että kaikki saapuvat turvallisesti takaisin rantaan ja avaimettomatkin pääsevät palauttamaan kajakkinsa lopuksi vajaan. Kesäkuun alusta elokuun loppupuolelle tiistaimelonnoilla toimii opastajana kuntouttavan työtoiminnan sopimuksella Ilpo Väliaho (puh. 050 539 8470). Ilpo ei ole melontaohjaaja mutta hän auttelee kaluston valinnassa ja toiminnassa vesillä. Syyskuussa tiistaimelonnat ovat taas yhteismelontoja (klo 17 alkaen).

Kesä-, heinä- ja elokuun viimeisinä tiistaina on lettujen- ja makkaranpaistoretki johonkin lähisaarien nuotiopaikoista, jos vapaaehtoinen taikinantekijä löytyy (muuten tilalla on tavallinen tiistaimelonta). Seura tarjoaa tarpeet, ja lättyretken järjestämiseen löytyy ohjeita täältä: www.joensuunkauhojat.net/pdf/JK_lattyretkiohje.pdf. Lättyretket tai esim. pelastusharjoitukset voivat alkaa jo klo 17, joten kannattaa seurata tiedotusta.

Ladun melontakurssille tiistaisin 19.5., 26.5. ja 2.6. klo 17 alkaen on luvattu lainaan seuraavat kajakit: neljä Oasista (nro 13, 14, 15, 21), Seayak (nro 16), yksi Mareista ja toinen kaksikoista. Muu seuran kalusto on tiistaimelojien käytössä.

Tiistaimelojat voivat seuran kaluston lisäksi käyttää myös yksityistä seurakäyttökajakkia P&H Delphin 150, joka tienaa vajapaikkamaksunsa kurssi-, tutustumismelonta- ja tiistaimelontakäytössä. Kajakki on keltainen muovikajakki kasetissa oikealla alhaalla, ja se sopii pienehkölle melojalle, myös aloittelevalle. Kajakin paikalta kasetista alariviltä oikealta löytyy ohjeita jalkatukien säätämiseen ja evän laskemiseen.

Jätä vastaus

Kommentointi on sallittu vain sisäänkirjautumisen jälkeen.