Juhannusretki 19.–21.6.2015

Lähde viettämään juhannusta melonnan merkeissä äskettäin perustettuun Etelä-Konneveden kansallispuistoon! Alueella on sekä sokkeloista saaristoa että aavaa järvenselkää, kalliojyrkänteitä, luonnonnähtävyyksiä sekä pyhiä paikkoja eli luonnonrauhaa ja katseltavaa riittää (katso esim. http://www.luontoon.fi/etela-konnevesi).

Lähtö on perjantaiaamuna (kokoontuminen Kauhojien vajalle klo 8.30) ja paluu sunnuntaina illansuussa. Melontamatkat ovat kohtuullisia, noin 25 km/päivä, joten melko vähäiselläkin melontakokemuksella pärjännee mukana. Tuulisten säiden sattuessa melotaan mahdollisuuksien mukaan suojaisia reittejä mutta aallokolta ei ehkä kokonaan voida välttyä, joten aallokkomelontakokemusta olisi hyvä olla hieman. Majoittuminen teltoissa omin eväin. Kauhojilla on lainattavaksi yksi Trangia-retkikeitin, johon voi ostaa polttoaineeksi esim. Sinolia. Retkelle mennään kimppakyydillä ja matkakustannukset jaetaan lähtijöiden kesken (20 senttiä/km autolle ilman peräkärryä ja 25 senttiä/km autolle peräkärryn kanssa).

Ilmoittautumiset viimeistään tiistaina 16.6. Eve Hiltuselle, joensuunka (at) joensuunkauhojat.net, puh 041 467 0954. Kerro ilmoittautuessasi, onko käytössäsi auto+kattotelineet, vetokoukku tai peräkärry ja tarvitsetko seuran kalustoa.

Jos olet lähdössä Joensuun Ladun Saimaan retkelle sunnuntaina 21.6., sinne suuntaaminen onnistunee pienin sovitteluin suoraan Konnevedeltä.

Jätä vastaus

Kommentointi on sallittu vain sisäänkirjautumisen jälkeen.