Pielisjokimelonta 6-7.9.2008

Syksyn kuntotempaus on matkaltaan perinteiset 40+40 km, mutta lähtö on tänä vuonna Luhtapohjasta, joten alkuun saamme ihailla Honkavaaransuon ja Netsinrimmen jännittävää luontoa. Varsinaisella jokiosuudella nautimme myötävirrasta ja bongaamme Pielisjoen entisiä, vuosina 1879-1923 rakennettuja sulkuja. Tiesitkö että Pielisjoessa on ollut aikanaan peräti yksitoista koskea ja saman verran kanavia! Retken vetää Saja (koska Jarille tuli työeste), puh. 040 764 2479, saja.fi (at) gmail.com.

Ilmoittautumiset viimeistään torstaina 4.9.08.

Tarvitsemme myös kuskeja ajamaan autot lähtöpaikalta takaisin Joensuuhun. Ilmoita Sajalle, jos olet vapaa tekemään tämän lauantai-aamuna.

Yksi vastaus artikkeliin “Pielisjokimelonta 6-7.9.2008”

  1. admin kirjoittaa:

    Valokuvagalleriasta löytyy kuvia vuoden 2008 Pielisjokimelonnalta.

Jätä vastaus

Kommentointi on sallittu vain sisäänkirjautumisen jälkeen.