Päiväretki Liperi 15.7.2017

Kauhojien ja Joensuun ladun päiväretki Liperin vesille lauantaina 15.7.2017

Retkellä melomme 20-25 kilometrin matkan Liperin kirkkorannasta lähtien. Matkalla pidetään 2-3 maa/evästaukoa. Retki sopii myös vähemmän melontakokemusta omaaville.

Tapaaminen on Kauhojien vajalla lauantaina 15.7.2017 klo 9:00, josta ajetaan kimppakyydeillä Liperin kirkkorantaan (Heinävedentie 2, 83100 Liperi).

Melotaan rauhalliseen tahtiin Siikasalmen kautta Heposelän suuntaan. Taukopaikoilla ei ole katoksia eikä nuotiopaikkoja. Mukaan tarvitaan säänmukaiset varusteet; riittävästi juotavaa, evästä ja vesitiiviisti pakatut varavaatteet. Aurinkoisella ilmalla kannattaa varata myös aurinkovoidetta, sekä muuta auringolta suojaavaa varustetta (lipallinen päähine, aurinkolasit). Kirkkorannassa on kahvila, jossa voi halutessaan melonnan jälkeen käydä kahvilla tai jäätelöllä. Paluu vajalle on illansuussa.

Ilmoittautuessasi kerro, onko käytössäsi auto+kattoteline/vetokoukku ja tarvitsetko seuran kalustoa. Seuran kajakin voit varata myös itse vajalle varauskalenteriin. Joensuun Ladun melojat ovat tervetulleita mukaan retkelle omalla/ladun kalustolla.

Kimppakyytien kustannukset jaetaan osallistujien kesken. Autojen kuskeille suositellaan maksettavaksi 0,20 euroa/km (ei peräkärryä) tai 0,25 euroa/km (peräkärryn kanssa).

Kovan tuulen sattuessa retki perutaan.

Ilmoittautumiset viimeistään torstaina 13.7.2017 retken vetäjälle: Helvi Leinonen, helvi.leinonen.hl (at) gmail.com, puh. 0407223713.

Jätä vastaus

Kommentointi on sallittu vain sisäänkirjautumisen jälkeen.