Ruunaan Puljausviikonloppu 5.-6.8.2017

Mahtavan koskiluonnon äärellä on mahdollista kaikkien halukkaiden tutustua koskimelonnan perusteisiin seuran konkareiden opastuksella. Mukaan voi lähteä ilman kokemusta, tärkeintä on into ja halua oppia ja kokea uutta, kerrata jotain vanhaa tai vaikkapa vain haastaa itsensä mukavassa porukassa. Ruunaalla vettä riittää ympäri vuoden, joten aloittelijakin voi siellä tutustua lajiin turvallisesti. Myös retkimelojille Ruunaa tarjoaa hyvän mahdollisuuden treenata haastavampia olosuhteita, erilaisia tuentoja ja eskimokäännöstä sekä reskutustekniikoita, joita ei välttämättä järviretkillä pääse harjoittelemaan. Seuralta järjestyy lainaan kaikki tarvittava varustus ja seura maksaa myös majoituksen viikonlopuksi hyvinvarustelluissa Ruunaan mökeissä (varattuna 2 mökkiä). Lisätietoja ja ilmoittautuminen viimeistään ke 2.8.: Auvo Salmi p: 040 7450710; taloudenhoitaja (at) joensuunkauhojat.net.

Jätä vastaus

Kommentointi on sallittu vain sisäänkirjautumisen jälkeen.