Tutustumismelonta 2.6.2018

Haluatko tutustua kajakkimelontaan? Joensuun Kauhojat ry:n tutustumismelonnalla voi kokeilla melontaa perus- tai retkikajakilla ohjaajan opastuksella lauantaina 2.6.2018 klo 17-20 Kauhojien Hasanniemessä sijaitsevalta vajalta käsin.

Vaatimuksena osallistumiselle on uimataito (200 m) ja normaali terveydentila (tajunnan tai tasapainon menetystä aiheuttavista sairauksista on hyvä mainita ohjaajalle). Esteitä osallistumiselle voivat olla vaikeat selkävaivat tai voimakas veden pelko. 15-17 -vuotias voi osallistua huoltajan kirjallisella luvalla ja n. 10-14 -vuotias täysi-ikäisen henkilön seurassa (jos ko. henkilö ei ole huoltaja, tarvitaan lisäksi huoltajan kirjallinen lupa).

Hinta 30 euroa / henkilö sisältäen ohjaajan opastuksen sekä kajakin, aukkopeiton, melan ja melontaliivin käytön. Erityisvarusteita ei tarvita mutta kannattaa ottaa mukaan sankanaru silmälaseille, vesitiiviisti pakatut varavaatteet sekä tuulen- ja sateenpitävä kuoritakki. Kastumisesta pilalle menevät tavarat (puhelin, sähköinen autonavain, kamera, kello ym.) kannattaa jättää maihin tai varata niille vesitiivis pakkaus.

Ilmoittautumiset Ulla-Riikka Karvinen, ullariikka.karvinen (at) gmail.com. Neljä nopeinta mahtuu mukaan. Järjestetään, jos vähintään kaksi ilmoittautuu ja sää suosii; kova tuuli on este melonnalle.

Jätä vastaus

Kommentointi on sallittu vain sisäänkirjautumisen jälkeen.