Päiväretki Raikuun kanavalle 1.7.2018

Sunnuntaina 1.7.2018 suuntaamme Kauhojien porukalla melomaan päiväksi Puruveden ja Oriveden yhdistävän historiaa henkivän Raikuun kanavan maisemiin. Myös Joensuun Ladun melojat ovat tervetulleita mukaan. Melontamatka on noin 22–25 kilometriä ja vedet ovat suojaisia, joten retki sopii hyvin myös vähemmän meloneille.

Tapaaminen on Kauhojien vajalla klo 8:30. Kajakit pakkaillaan yhdessä autojen katoille tai peräkärryyn, jonka jälkeen ajetaan kimppakyydeillä Raikuun kanavalle (noin 30 km tietä nro 71 Puhoksesta Savonlinnaan päin; kokonaisajomatka n. 100 km suuntaansa). Melontatahti pidetään rauhallisena ja melonnan aikana pidetään kaksi maataukoa evästellen sekä katsellen mm. Salpalinjan rakennelmia. Mukaan tarvitaan säänmukaiset varusteet, juotavaa, evästä sekä vesitiiviisti pakatut varavaatteet. Aurinkoisella ilmalla kannattaa varata myös uimavarusteet. Paluu vajalle on illansuussa.

Ilmoittautumiset viimeistään perjantaina 29.6. vetäjälle (Eve Hiltunen/Joensuun Kauhojat, toiminta (at) joensuunkauhojat.net, puh. 041 467 0954). Ilmoittautuessasi kerro, onko käytössäsi auto+kattoteline/vetokoukku/peräkärry ja tarvitsetko Kauhojien kalustoa (kummankin seuran jäsenet käyttävät oman seuransa kalustoa). Kauhojien jäsen voi varata itsekin kajakin varauskalenteriin ja Ladun jäsen hoitaa itse Ladun kajakin varaamisen.

Kimppakyytien kustannukset jaetaan osallistujien kesken. Autojen kuskeille suositellaan maksettavaksi 0,20 euroa/km (ei peräkärryä) tai 0,25 euroa/km (peräkärryn kanssa).

Jätä vastaus

Kommentointi on sallittu vain sisäänkirjautumisen jälkeen.