Puljausretki 11.-12.8.2018

Hiio-hoi! Loppukesän paras viikonloppu on edessä, kun koittaa Kauhojien perinteinen Puljausretki Ruunaan maisemiin 11.- 12.8.2018.

Retkelle ovat tervetulleita kaikki Kauhojien jäsenet olipa aiempaa koskimelontakokemusta tai ei. Mukana on taitavia ja kokeneita koskimelojia, joiden opissa melonnan alkutaipaleillakin oleva pääsee opettelemaan virtaavassa vedessä melomista turvallisessa ja mukavassa seurassa. Tarkoituksena on madaltaa kynnystä koskimelontaan mahdollisimman alas.

Ruunaa on erinomainen ympäristö harjaannuttaa taitoja, sillä vettä on reilusti ympäri vuoden. Siispä siellä on turvallista, riski loukata itseään on pieni. Toisaalta haasteita riittää joka lähtöön myös kokeneille koskenkävijöille.

Myös järvi- ja merimelojille reissu on erittäin hyödyllinen, sillä virtaavassa vedessä pääsee harjoittelemaan taitoja, jotka ovat tarpeen myös sileällä vedellä, mutta mitä ei siellä niin hyvin pysty treenaamaan. Joet ja kosket tarjoavat puitteet tuentojen ja kallistusten sekä eskimokäännösten harjoittelemiseen. Kaatuminen kajakin kanssa koskissa kuuluu lajin luonteeseen, sekin asia on huomioitu; Mukana on joukko avuliaita konkareita, jotka noukkivat uimarit ja auttavat takaisin kajakeihin sekä tsemppaavat uudestaan kohti haasteita.

Seura tarjoaa retkellä:

  • Kaluston; koskikajakit, melat, liivit, kypärät yms.
  • Majoituksen (Mökkimajoitus Neitikosken retkeilykeskuksessa)
  • Opastuksen osaavilta ja kokeneilta koskimelojilta

Omakustanteisiksi jää:

  • Kyydit (kimppakyydit, kulut jaetaan)
  • Ruoka

Sankoin joukoin tänäkin vuonna mukaan!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: Auvo Salmi, p. 040 7450710; taloudenhoitaja (at) joensuunkauhojat.net

Jätä vastaus

Kommentointi on sallittu vain sisäänkirjautumisen jälkeen.