Tiistaimelonnat 2009

Kesäkuun tiistai-iltamelontojen vetäjätilanne: tiistaimelonnan 2.6. vetää Jari S., mutta muut tiistait ja lättyretki 30.6. kaipaavat vielä vetäjiä. Vapaaehtoiset vetäjät voivat merkata nimensä vajan sisäpuolen ilmoitustaululla olevaan listaan.

Tiistaimelonnat ovat seuran jäsenille tarkoitettuja, joten niiden turvallisuudesta vastaavat kaikki vesille lähtevät yhdessä, kukin kykyjensä mukaan. Vetäjän tehtäviin kuuluu lähinnä tuuliennusteen selvittäminen ja tarvittavien turvallisuusvälineiden huolehtiminen mukaan (matkapuhelin helposti saataville, seuran pumppu/äyskäreitä ja mielellään varamela, vetovyö ja EA-pakkaus). Vesillä vetäjä ja osallistujat huolehtivat yhdessä ryhmän koossapysymisestä ja tarvittaessa toistensa auttamisesta. Epävarmoilla pelastautumistaidoilla kannattaa reitti suunnitella rantojen lähelle.

Mahdollista ekstraa tiistaimelonnoilla: jos olet kiinnostunut harjoittelemaan alla listattuja asioita esimerkiksi kesä- tai elokuun tiistaimelonnoilla, ilmoittele itsestäsi tiedottajalle (tiedotus (at) joensuunkauhojat.net).

  • koskimelonnan alkeet Ilosaaren koskissa (tänä vuonna pelkkiä virtapaikkoja ilman koskipiirteitä mutta virtaanlähtöä ja lossausta voi harjoitella)
  • Kanoottiliiton melontataitokoe I (perusasioita taitojen kohottamiseksi tai kertausta melontaohjaajan tutkintoa varten)

Jätä vastaus

Kommentointi on sallittu vain sisäänkirjautumisen jälkeen.