Päiväretki 15.8.2009 Telmonselällä

Päiväretki omalla tai seuran kajakilla odottaa Sinua lauantaina 15.8.2009. Kokoonnumme Kauhojien vajalle klo 8.15 ja nostamme kajakit autojen katolle. Automatka Kohti Liperin kirkkorantaa alkaa klo 8.30. Ajomatkaa noin 27 km. Laskemme kajakit ja itsemme vesille Kirkkorannasta noin 9.15 ja melomme leppoisasti päivän aikana noin 30 km. Mukaan tarvitset reippaan ja iloisen retkimielen, normaalit retkivarusteet ja eväät. Saarissa on hyviä uimapaikkoja ja uintivedet ovat tosi lämpöiset. Otapas mukaan myös uikkarit ja pyyhe.

Joensuuhun ehdit takaisin reilusti ennen auringonlaskua iltasaunaan ja omiin iltamenoihisi.

Ilmoittaudu Katrille, puh 050-4954855. Kerro ilmoittautuessasi, onko käytössäsi auto ja kattoteline, vetokoukku tai peräkärry.

Yksi vastaus artikkeliin “Päiväretki 15.8.2009 Telmonselällä”

  1. admin kirjoittaa:

    Valokuvagalleriassa on pari kuvaa Telmonselän retkeltä kansiossa ”Kesä 2009”.

Jätä vastaus

Kommentointi on sallittu vain sisäänkirjautumisen jälkeen.