Kursseja retkenvetäjille ja (apu)ohjaajille

Retkenvetäjille ja retkenvetäjiksi aikoville. sunnuntaina 23.5 klo 11-18. Kurssin liittyy ennakkotehtävä ja se sisältää turvallisuusasiat, retkien suunnittelua, ryhmänhallintaa vesillä ja reskutuksia. Sunnuntain koulutusosio järjestetään koko päivän retkenä.

Kurssin ohjaajille ja apuohjaajille maanantaina 24.5. klo 16.30-20.30. Kurssin sisältönä on melonnan opetuksen liittyviä aiheita. Voit halutessasi myös tutustua retkenvetäjien koulutuksen ennakkomateriaaliin.

Kouluttajana toimi Kalevi Puomilahti Kuopion Seikkailukeskuksesta. Kurssit ovat Kauhojien jäsenille ja Suomen Ladun ja Kauhojien yhteisretkien vetäjille maksuttomia. Jos kurssit täyttyvät niin etusijalla ovat retkien vetäjät ja tiimien jäsenet.

Ilmoittautumiset kahdelle edellä mainitulle kurssille Frankille (toiminta@joensuunkauhojat.net) tai 040 853 2944