Kuvaaja © Jarno Artika

Miten jäseneksi?

Jäseneksi Kauhojiin

Kaikki melonnasta ja seuran toiminnasta kiinnostuneet ja melontataitoja omaavat voivat liittyä Joensuun Kauhojien jäseneksi. Melontataitojen ja -tietojen todentamisen voit tehdä näyttämällä todistus melonnan peruskurssin käymisestä. Jos sinulla ei ole todistusta, voit todentaa taitosi näyttömelonnan kautta.

Täytä Joensuun Kauhojien liittymislomake netissä. Tiedot tallentuvat meidän jäsenrekisteriin ja lomakkeen lähetettyäsi saat sähköpostitse uuden jäsenen ohjeet. Jos sinulla ei ole sähköpostia, pyydä ohjeet taloudenhoitajalta. Alla on ohjeita melontataustan todentamiseen:

Ei aiempaa melontakokemusta

Jos sinulla ei ole ennestään melontakokemusta tai sitä on vähän, toimintaan pääsee parhaiten mukaan Kauhojien järjestämän Meloja 1 -peruskurssin kautta (kesto 10 tuntia). Voit maksaa jäsen- ja mahdolliset muut maksut kurssimaksun yhteydessä tai liittyä jäseneksi myöhemmin, eikä liittymismaksua tarvitse maksaa.

Muualla suoritettu melonnan peruskurssi

Jos olet suorittanut Suomen melonta- ja soutuliiton sisältösuositusta noudattava melonnan peruskurssin (kesto 10 tuntia), taitokokeen, melontaohjaajakurssin tai muun vastaava kurssin, se käy melontataidon todentamiseksi. Sovi näyttömelonnasta vastaavan henkilön kanssa kurssitodistuksen näyttämisestä. Jos olet täysi-ikäinen, niin maksettavaksi tulee liittymismaksu ja jäsenmaksu. Alaikäisenä et tarvitse maksaa liittymismaksua.

Melontakokemusta mutta ei kurssitodistusta

Jos sinulla on ennestään melontakokemusta mutta ei peruskurssi- tai muuta todistusta näytettäväksi, pääset jäseneksi tekemällä näyttömelonnan (pdf). Jos olet täysi-ikäinen, niin maksettavaksi tulee liittymismaksu ja jäsenmaksu. Alaikäisenä et tarvitse maksaa liittymismaksua. Sovi näyttömelonnoista vastaavaan henkilön kanssa näyttömelonnan ajankohdasta.

Aiempi jäsenyys Kauhojissa

Jos olet ollut aikaisemmin jäsenenä Kauhojissa, ei sinun tarvitse maksaa liittymismaksua.

Muuta huomioitavaa

Jos haluat tutustua vajaan ja kalustoon, pyydä tutustumista toimintavastaavalta tai joltain muulta hallituksen jäseneltä. Yhteystiedot löydät Yhteystiedot-sivuilta.

Jäsenet voivat käyttää seuran kalustoa tiistaimelonnoilla ilman lisämaksuja. Tiistai-iltamelonnoilla tutustut parhaiten toisiin melojiin. Jos haluat käyttää seuran kalustoa muulloin kuin tiistai-iltaisin, voit maksaa kalustonkäyttömaksun. Tutustu käyttösääntöihin ennen kaluston lainaamista. Lisää tietoa kalustosta (kajakit ja oheistarvikkeet) löydät Vaja- ja kalusto -sivuilta ja ja ohjeet melontavajan avaimen lainaamiseen Avaimet-sivulta (vaatii kirjautumisen). Melontaturvallisuuteen liittyviä asioita voit kerrata esimerkiksi Melonta- ja soutuliiton Melonnan turvallisuusohjeesta ja melontatekniikan perusteita voit palautella mieleen esimerkiksi animoidusta melontaoppaasta.

Tiistaimelontojen lisäksi voit jäsenenä osallistua Joensuun Kauhojien ja Joensuun Ladun yhteisillä retkillä. Retkistä on lisää tietoa Toiminta-sivuilta ja ajankohdat löydät Tapahtumakalenterista . Retkille ilmoittautuneille lähetetään tarkempia tietoja pääsääntöisesti sähköpostilla viikkoa-kahta ennen retken alkua.