Takaisin pääsivulle

mobiHiisi — Kohteisiin viittaaminen

Kohteiden osoitteet voivat muuttuvat milloin tahansa, joten yksittäiseen kohteeseen ei kannata viitata selaimen osoitekentässä näkyvällä osoitteella.

Kun haluat lähettää kaverillesi linkin johonkin kohteeseen, niin käytä kohdesivun pysyvää osoitetta, joka löytyy sivun yläosasta ja jonka saat helposti kopioitua leikepöydälle napsauttamalla pysyvän osoitteen perässä olevaa "Kopioi"-painiketta. (Napsauta kuvia niin saat ne täyskokoisina.)

Nyt osoite on helposti liitettävissä sähköpostiin, WhatsAppiin sekä muihin viesteihin.

Kun haluat laittaa some-postaukseesi viittauksen jonkin kohteeseen, niin käytä kohteen mobiHiisi-tunnistetta, joka on muotoa #hiisixxxx, joka löytyy kohteen sijaintikoordinaattien yläpuolelta:

Kopioi tunniste "Kopioi"-painikkeella ja voit liittää sen helposti Facebook-, Instagram- ym. -julkaisuihin. Koska mobiHiisi-tunniste alkaa #-merkillä, tunniste toimii samalla aihetunnisteena (hashtag).

"Kopioi enemmän" -painike kopioi leikepöydälle puolestaan neljä tunnistetta: mobihiisi-tunnisteen lisäksi kohteen nimestä johdetun tunnisteen (esim. #manginniemi) sekä vakiotunnisteet #mobihiisi ja @mobihiisi. Nämä auttavat muita käyttäjiä mobiHiisi-kohteiden löytämisessä, joten niiden käyttö on suositeltavaa.

Esimerkiksi Instagramissa julkaisusi voisi siis näyttää vaikka tältä:

Kun haluat löytää mobiHiisi-kohteen mobiHiisi-tunnisteen avulla, niin käytä mobiHiiden pääsivulta löytyvää "Löydä mobiHiisi-tunnistetta vastaava kohde" -palvelua. Toisiaan lähellä olevilla kohteilla voi olla sama tunniste, jolloin pääsee valitsemaan, minkä kohteen tiedot haluaa nähdä.


Sivua muutettu viimeksi 19.9.2022

Saja
saja.fi@gmail.com