Takaisin pääsivulle

Retkimelonnan kohdetietokanta — Tietoja tästä sivustosta

Tämä sivusto sisältää melojan kannalta tärkeitä kohdetietoja (retkisatamia ja muita yöpymispaikkoja, voimalaitospatoja ja muita haittoja, nähtävyyksiä, ...) Suomen alueelta. Kustakin kohteesta on lyhyet perustiedot ja mahdollinen linkki muualla verkossa oleviin lisätietoihin.

mobiHiisi kännykässä

Sivuston suunnittelussa on huomioitu huonoissakin kenttäolosuhteissa tapahtuva käyttö, jonka johdosta sivujen ulkoasu on hyvin karu, kartat näytetään vain erikseen pyydettäessä ja Google-kartat ovat useimmissa tapauksissa kevyesti latautuvia staattisia karttoja. Kotona tapahtuvaa retkien suunnittelua varten kohteet ovat selattavissa myös zoomattavilla kartoilla. Kohdetiedot ovat lisäksi ladattavissa GPS-laitteisiin sekä kmz-tiedostomuotoa ymmärtäviin karttaohjelmiin.

Sivuston käytössä on syytä huomioida seuraavat asiat:

Sivustolla käytetyt koordinaatit ovat WGS 84 -koordinaatiston mukaisia. Kohdepisteet on pyritty ilmoittamaan noin 200 metrin tarkkuudella ja esimerkiksi saarissa olevien retkisatamien osalta sille puolelle saarta, josta kohdetta on parasta lähestyä. Joidenkin kohteiden tarkka sijainti ei ole ollut tiedossa ja näiden kohdalla kohdepiste on voitu sijoittaa vaikkapa keskelle saarta.

Sivuston sisällön kerääminen käynnistyi marraskuussa 2010 ja alkuvuodesta 2013 sivusto kattoi käytännössä kaikki suurehkot tasaisten vesien alueet koko Suomesta. Jos haluat osallistua mobiHiiden tietosisällön kasvattamiseen, niin ota yhteyttä sivuston ylläpitäjään.

MobiHiiden sisältö on käytettävissä lisenssillä Nimeä-Tarttuva 3.0 Muokkaamaton.

Tämän sivuston tietoja hankittaessa on käytetty näitä lähteitä.

Älä käytä sivuston tietoja tai karttoja navigointiin. Sivuston käyttö tapahtuu omalla vastuulla.


Sivua muutettu viimeksi 4.9.2021

Saja
saja.fi@gmail.com