Kuvaaja © Jarno Tuovinen

Hallitus

Tomi Tuomasjukka

Tomi Tuomasjukka

Kapteeni (puheenjohtaja)

Opin melomaan kouluaikoina Britanniassa. Atlantin isoja aaltoja Dancerilla surffatessa kajakkipyörähdys oli elinehto. Palasin melontaharrastuksen pariin vuosikymmenien tauon jälkeen pari vuotta sitten Joensuussa ja huomasin olevani kotonani koskimelonnassa. Suunnitelmissa on kehittyä akromelonnassa (freestyle) ja tehdä mielenkiintoisia jokiretkiä. Kannan Kauhojien kapteenin roolia.

Tero Arppi

Tero Arppi

Varapuheenjohtaja

Olen 2019 aloittanut melontaharrastuksen ja kiinnostusta löytyy tasapuolisesti retkimelontaan joella, järvellä tai merellä, tai vaikka aallokossa surffaukseen kajakilla, erityiskiinnostus kuitenkin koskimelonnassa. Lapsesta asti pääasiallisena harrastuksenani on ollut lumilautailu ja kun ikää tulee, niin melontaharrastuksen aloittamiseni alkuperäisenä tarkoituksena oli itseasiassa saada keskivartalon lihaksien ja notkeus ylläpidettyä kesän ajan seuraavaa lautailukautta ajatellen. Mutta sitten tutustuin koskimelontaan ja siitä on kovaa vauhtia muodostumassa lempilajini. Lähellä sydäntäni on myös pyöräily maastossa ja maantiellä.

Eveliina Hiltunen

Eveliina Hiltunen

Taloudenhoitaja (avaimet, jäsenrekisteri, maksut)

Aloitin melonnan vuonna 2002 Kauhojissa ja harrastukseeni on vuosien saatossa kuulunut virkistysmelontaa, kilometrien keräämistä, retkiä, koskimelontaa, uimahallimelontaa, puljausta sekä koulutusta ja kouluttautumista välillä intensiivisesti ja välillä perheen takia vähemmän. Olen melontaohjaaja (2006 SKaL) ja koskimelontaopas (2014 MeSo) ja taitokokeista löytyy EPP3/Meloja 3 avovesi ja koski (2014). Olen taloudenhoitaja ja avainvastaava nykyisessä hallituksessa ja pitkän linjan hallituslainen vuodesta 2004. Mielestäni on tärkeää, että meillä on Joensuussa melontaseura, ja olen ollut valmis tekemään sen eteen välillä paljonkin vapaaehtoistyötä.

Frank Berninger

Frank Berninger

Toimintavastaava (toiminta, retket, koulutukset, näyttömelonnat)

Muutin pari vuotta sitten meren rannalta makean veden melontamekkaan. Olen melonnan suhteen kaikkiruokainen, eli harrastan järvilillumista, aaltojen väistämistä merellä ja koskessa uiskentelua. Kauhojissa tehtäväni on organisoida retkiä ja tiistaimelontoja.

Mika Kähkönen

Mika Kähkönen

Vajavastaava (vajapaikat, kalustonhuolto)

Aktiivisemman melontaharrastuksen aloitin vuonna 2017, jolloin kävin Kauhojien järjestämän melonnan peruskurssin. Ennen varsinaisen melontaharrastuksen aloittamista vesillä liikkuminen tapahtui veneellä kalastuksen merkeissä, joten järvillä liikkuminen on ollut tuttua puuhaa jo pitemmän aikaa. Melontaharrastukseni on tällä hetkellä pelkästään järvimelontaa. Nykyisessä Kauhojien hallituksessa toimin vajavastaavana.

Kaija Saramäki

Kaija Saramäki

Viestintävastaava (tiedotus, nettisivut, some)

Olen aloitteleva meloja, jolla on enemmän intoa kuin taitoa. Melonnan lisäksi harrastan metsäilyä, liikuntaa ja yhdistystoimintaa. Melonnassa parasta on kahvinkeitto saaressa, laineiden liplatus ja ulkoilu.