Kuvaaja © Jarno Tuovinen

Hallitus

Tero Arppi

Tero Arppi

Puheenjohtaja

Olen 2019 aloittanut melontaharrastuksen ja kiinnostusta löytyy tasapuolisesti retkimelontaan joella, järvellä tai merellä, tai vaikka aallokossa surffaukseen kajakilla, erityiskiinnostus kuitenkin koskimelonnassa. Lapsesta asti pääasiallisena harrastuksenani on ollut lumilautailu ja kun ikää tulee, niin melontaharrastuksen aloittamiseni alkuperäisenä tarkoituksena oli itseasiassa saada keskivartalon lihaksien ja notkeus ylläpidettyä kesän ajan seuraavaa lautailukautta ajatellen. Mutta sitten tutustuin koskimelontaan ja siitä on kovaa vauhtia muodostumassa lempilajini. Lähellä sydäntäni on myös pyöräily maastossa ja maantiellä.

Tuula Matikainen

Tuula Matikainen

Taloudenhoitaja (jäsenrekisteri, maksut)

Melontaharrastuksen olen aloittanut 2017 Puruveden kirkkailla vesillä. Melonta on minulle pitkälti kilometrien tienaamista, mutta myös luontoelämysten hankkimista eri vesistöillä. Myös metsäliikunta on mieluista. Nykyisessä hallituksessa toimin talousvastaavana ja jäsenrekisterin hoitajana. Kannustan kaikkia jäseniä tulemaan aktiivisesti mukaan seuratoimintaan - yhdessä saamme enemmän aikaan!

Frank Berninger

Frank Berninger

Toimintavastaava (toiminta, retket, koulutukset, näyttömelonnat)

Muutin pari vuotta sitten meren rannalta makean veden melontamekkaan. Olen melonnan suhteen kaikkiruokainen, eli harrastan järvilillumista, aaltojen väistämistä merellä ja koskessa uiskentelua. Kauhojissa tehtäväni on organisoida retkiä ja tiistaimelontoja.

Pekka Saastamoinen

Pekka Saastamoinen

Vajavastaava (vajapaikat, kalustonhuolto)

Melontaharrastukseni on vuosien saatossa muuttanut muotoaan lyhyistä inkkariretkistä pitempiin kajakkivaelluksiin. Suurin kiinnostukseni on joki- ja koskimelonnassa. Syksyllä melontakalustoni täydentyi myös packraftilla, ja haaveissa on päästä tutkimaan hieman kattavammin kotimaamme kaunista jokireitistöä. Hallituksessa vastuullani on vajasta huolehtiminen, ja toivon kaverikseni myös muita aktiivisia kaluston lainaajia - ota siis rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on ajatuksia vajan toiminnasta ja kehittämisestä!

Kaija Saramäki

Kaija Saramäki

Viestintävastaava (tiedotus, nettisivut, some)

Olen aloitteleva meloja, jolla on enemmän intoa kuin taitoa. Melonnan lisäksi harrastan metsäilyä, liikuntaa ja yhdistystoimintaa. Melonnassa parasta on kahvinkeitto saaressa, laineiden liplatus ja ulkoilu.